Wat is jouw sociale waarde?

Wat is jouw sociale waarde?

Je hoeft geen hoogvlieger te zijn om waarde te creëren en het verschil te kunnen maken.

Verstand en voortschrijdend inzicht komen met de jaren, anders was ik misschien geëindigd als brokkenpiloot.

Als Biebjuf kan ik élke dag het verschil maken voor de klant. Een peuter die gaat stralen bij een uitnodiging voor de Peuter- of Papaparade. Een oudere heer die met een tas vol boeken weer naar huis gaat en mij een ‘elleboog’ geeft. En ja times are changing, dat is een blijk van waardering in coronatijd. Het zijn de kleine dingen die er toe doen…

Begin de dag met een lach en je stijgt boven jezelf uit!

Ben je op zoek naar (nog) meer sociale waarde voor jouw bedrijf en wil je dat vertaald zien in een sterk staaltje communicatie? Stuur mij een PM, ik ga graag met je in gesprek! Of kijk op: www.deconceptsmederij.nl

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand