Over mij

Mijn Missie

De wereld verandert snel en (technische) ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Robotisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken bij bedrijven en organisaties in alle branches. Niemand kan exact voorspellen welke impact deze ontwikkelingen zullen hebben op de lange termijn. Maar één ding is zeker: “it takes two to tango”! Net als bij dansen is het de kunst om vanuit leiderschap sturing te geven aan verandering. Daar is ook veel creativiteit voor nodig.  Niet zozeer “out-of-the-box” denken, maar “what can we do with the box”. Door samenwerking van jongeren met een frisse kijk op wereldse zaken en de kennis en kunde van ouderen, kunnen mooie dingen worden gecreëerd. Betrokken mensen maken het verschil, nu en in de toekomst!

Mijn missie is om marktgerichte ideeën om te zetten in duurzame en effectieve concepten en campagnes. We hebben allemaal de plicht om bij te dragen aan een mooiere wereld en kunnen niet blijven roepen dat we slechts een druppel op de gloeiende plaat zijn. We moéten in actie komen, hoe klein onze bijdrage ook is. Transitie en verandering kan ook in kleine stapjes, zodat we preventief gaan handelen ter behoud van onze planeet in plaats van brandjes blussen achteraf. Ik ga hiervoor het vuur uit mijn sloffen lopen, doet u mee?

Creatieveling

Vaak hoor ik: je bent zo creatief. Het heeft even  geduurd voordat deze competentie bij mijzelf is geland, maar heb per 1 januari een vliegende start gemaakt.

Eindelijk heb ik de basis gelegd om met die creativiteit te gaan vlammen! Wat voor plannen mag ik voor u gaan smeden?

Conceptsmid

Marktgerichte ideeën omzetten in concepten en campagnes, dat is mijn kracht.

Dat vergt maatwerk en moet passen als een warme jas bij uw organisatie en visie. Pas dan heeft het draagvlak om de wijde wereld in te gaan.

Zullen we samen brainstormen?

Verbinder

Als Conceptsmid smeed ik van nature heel snel de juiste connecties.

Met name binnen de domeinen van de 3 O’s Overheid, Onderwijs en Ondernemers zijn sterke verbindingen van essentieel belang. Het één kan niet zonder het ander.

Nieuwsgierig? Ik vertel u er graag meer over!

"Monique heb ik leren kennen als een authentieke persoonlijkheid met een creatieve en doortastende aanpak. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en laat je op een hele andere manier naar dingen kijken en geeft je nieuwe inzichten."
Diederick Janssens
Hostelmanager Stayokay Bergen op Zoom | Merkstrateeg
Sluit Menu
×
×

Winkelmand